Wij nodigen jullie uit voor een liefdevolle reis met Honing, honing is verbonden met het liefdevolle eenheidsveld van de bijen, Venus en Meesterschap. 

De cirkel vindt plaats op vrijdagmiddag 31 maart in Het Middenhuis te Zutphen, jouw bijdrage is 66 euro waarvan een deel gedoneerd wordt aan Het Bijenfonds.

Indien je een nota wenst van deze middag, komt er btw bij.

Een heerlijk middag-retreat met Sacred cacao, frequentie, klank en stilte in het Middenhuis te Zutphen vanaf 14 uur door Jamy en Aluna, met een heerlijke vegan soep nadien.

De prijs is 77 euro, wil je een factuur? Dan komt er btw bij.

 

Voor nu staan er geen meer tikets in de shop omdat 3 mensen vrij aan het vragen zijn van hun werk, als die allemaal kunnen zijn we volgeboekt. Als dat niet lukt zijn er weer drie plekken vrij. Mocht je interesse hebben stuur een priveberichtje naar Aluna om op de reservelijst te komen.

Equilibrium retreat op Z'amora in Portugal met Jamy, Marrejan & Aluna van 1 tot en met 6 september 2023.

Wij zorgen voor een heerlijk verblijf vol magische klanken en frequenties, verstilling, verdieping, natuur, off-grid, Divine Food 3x per dag en onderdak in mooie Sahara-bell tenten op het land. 2x per dag een cirkel met klank, stilte, yoga etc.

De prijs is exclusief de reis naar Portugal, sluit een annulerings of reisverzekering af. Als je een nota wilt komt er btw bij. Het is mogelijk in 2 termijnen te betalen, neem daarvoor contact op met Aluna. De prijs van 639 is pure Tesla frequentie, vrije energie velden.