Met liefde nodigen Isai & Aluna jullie uit voor een middagretreat met klank, Codes, stilte en frequentie in het veld van Sacred Union within in Het middenhuis te Zutphen op zaterdag 1 juli.

Een ticket is 55 euro, wil je een factuur? Dan komt er 21% btw bij.

Zondagavond 25 juni een heerlijk ligconcert met Sacred cacao, Blauwe lotus olie en een Gouden honing met Walter en Aluna in "The place to be" te Zelhem.

De prijs is 55 euro, mocht je een nota willen komt daar 21%btw bij. Als je onverhoopt niet kan, ben je vrij te plekje door te verkopen aan een ander.

Equilibrium retreat op Z'amora in Portugal met Jamy, Marrejan & Aluna van 1 tot en met 6 september 2023.

Wij zorgen voor een heerlijk verblijf vol magische klanken en frequenties, verstilling, verdieping, natuur, off-grid, Divine Food 3x per dag en onderdak in mooie Sahara-bell tenten op het land. 2x per dag een cirkel met klank, stilte, yoga etc.

De prijs is exclusief de reis naar Portugal, sluit een annulerings of reisverzekering af. Als je een nota wilt komt er btw bij. Het is mogelijk in 2 termijnen te betalen, neem daarvoor contact op met Aluna. De prijs van 639 is pure Tesla frequentie, vrije energie velden.