Iris en Aluna nodigen jullie uit voor een bijzondere activatie met The tablets of Light en de krachtige portalen van Iris.

Meer info lees je op de website van Iris waar je ook je tickets kunt bestellen

 

https://www.goldenones.org/store/activatie-events?fbclid=IwAR1sBFbuV-lyrG6IdcsW9qkJuWWbWLXRlV4pcf_i0ELW5knxkOqsqUpRfsY

Uitverkocht

Fee en Aluna nodigen jullie uit voor een Sacred cacao ceremonie met als thema de Sacred Union within, waarin we onze divine feminie and divine masculine in onszelf gaan balanceren en bekrachtigen.

We werken met cacao, roos en honing uit de Sierra Nevada in Colombia. Optioneel met blauwe lotus thee en/of olie.

Zaterdag 19 maart van 13.30 in het Middenhuis in Zutphen.

Jouw bijdrage is 55 euro, indien een nota gewenst is is eht bedrag ex btw.

Brontaal activatie in de Parel energie van anderhalf uur, video te beluisteren/bekijken via de We Transfer link die je in je mailbox krijgt toegestuurd.

Water Manifest

€ 11,00

Water Manifest

€ 11,00

Dit Water Manifest is geschreven voor het goede doel. De opbrengst gaat na aftrek van de onkosten volledig naar het territorium Zaku Tenari met haar Sacred Waters in het hart van de aarde, de Sierra de Nevada de Santa Marta in Colombia.

Hier leven de Kogi, Wiwa, Arhuaca en Kankuamo indianen. Dit territorium wordt bedreigd door goudmijning. Wij willen samen met jullie zo snel mogelijk dit territorium terug-kopen en -geven aan de Indigenous.

Het Water Manifest is gedrukt op A4 formaat, 400 grams natuurkarton met afgeronde hoeken, zij heeft Sacred Codes in goud gedrukt. het is een prachtig gedicht over water, over haar wijsheid. Zij is geschreven door Nicolette Scholtens en Aluna Omnium en is vormgegeven door Heidi terpstra.

Het manifest kost 7 euro, de verzendkosten zijn 4 euro. Je betaald 11 euro inclusief verzenden.