Wij nodigen jullie uit voor het retreat met Mamo Francisco, van de Wiwa tribe uit Colombia. Hij komt van 4 tot en met 9 september naar Z'amora in Portugal. Het is zijn eerste reis naar Europa.

De prijs is 444 euro inclusief onderdak in mooie tenten, 3x per dag gezond, vegetarisch eten door een kok en alle cirkels, sharings, ceremonien etc. Voor kinderen van 0-9 jaar is de prijs 55 euro, voor jongeren van 10-17 jaar is de prijs 222 euro.

Voor de laatste 2 opties stuur je een mailtje naar happy@buddhabooster.com om je aan te melden en de betaling te voldoen. De prijs is exclusief vervoer naar Portugal en persoonlijke consulten bij een van ons. Na aftrek van onkosten gaat het bedrag wat over is naar de Wiwa community.

Indien een factuur gewenst is, komt er 21% btw bij.

Brontaal activatie in de Parel energie van anderhalf uur, video te beluisteren/bekijken via de We Transfer link die je in je mailbox krijgt toegestuurd.

Water Manifest

€ 11,00

Water Manifest

€ 11,00

Dit Water Manifest is geschreven voor het goede doel. De opbrengst gaat na aftrek van de onkosten volledig naar het territorium Zaku Tenari met haar Sacred Waters in het hart van de aarde, de Sierra de Nevada de Santa Marta in Colombia.

Hier leven de Kogi, Wiwa, Arhuaca en Kankuamo indianen. Dit territorium wordt bedreigd door goudmijning. Wij willen samen met jullie zo snel mogelijk dit territorium terug-kopen en -geven aan de Indigenous.

Het Water Manifest is gedrukt op A4 formaat, 400 grams natuurkarton met afgeronde hoeken, zij heeft Sacred Codes in goud gedrukt. het is een prachtig gedicht over water, over haar wijsheid. Zij is geschreven door Nicolette Scholtens en Aluna Omnium en is vormgegeven door Heidi terpstra.

Het manifest kost 7 euro, de verzendkosten zijn 4 euro. Je betaald 11 euro inclusief verzenden.