Uitverkocht

Divine remembrance Sound/Cacao

€ 55,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Divine remembrance Sound/Cacao

€ 55,00

Divine Remembrance Sound/Cacao 

Met heel ons wezen nodigen wij jullie uit om samen te komen in de donkere dagen voor kerst, tijdens een magisch klankbad met Sacred cacao en blauwe lotus om onze harten te openen. Het is donderdagavond 22 december in Zelhem, naast Doetinchem

Klanken van vele hoog frequente instrumenten, gongs, didgeridoo, fluiten, klankschalen, alchemy bowl en een kristallen waterharp in combinatie met de klanken van Aluna zijn een feestje voor je ziel.

Verder is er de mogelijkheid om te overnachten op het landgoed. Er zijn 10 kamers beschikbaar, dus voor de snelle beslissers. De prijs voor 1 persoon is 60 euro incl. ontbijt, de prijs voor 2 personen is 90 euro incl ontbijt. Neem hier een kijkje op hun website of het je aanspreekt, onder het kopje locatie, scroll je iets naar beneden om bij slapen uit te komen. Daar zie je foto's en een beschrijving van wat zij aanbieden.

Reserveringen van de kamers lopen via Aluna op email adres:moon.casadelaluna@gmail.com

Je reservering voor een kamer staat pas vast na betaling. https://theplacetobe.nl/locatie/

Meer info over wat mee te nemen volgt per mail enkele dagen voor het klankbad. Zorg dat je bij de aanschaf van jouw ticket je email adres goed invult.

Indien een nota gewenst komt er 21% er bij.

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Water Manifest

€ 11,00

Water Manifest

€ 11,00

Dit Water Manifest is geschreven voor het goede doel. De opbrengst gaat na aftrek van de onkosten volledig naar het territorium Zaku Tenari met haar Sacred Waters in het hart van de aarde, de Sierra de Nevada de Santa Marta in Colombia.

Hier leven de Kogi, Wiwa, Arhuaca en Kankuamo indianen. Dit territorium wordt bedreigd door goudmijning. Wij willen samen met jullie zo snel mogelijk dit territorium terug-kopen en -geven aan de Indigenous.

Het Water Manifest is gedrukt op A4 formaat, 400 grams natuurkarton met afgeronde hoeken, zij heeft Sacred Codes in goud gedrukt. het is een prachtig gedicht over water, over haar wijsheid. Zij is geschreven door Nicolette Scholtens en Aluna Omnium en is vormgegeven door Heidi terpstra.

Het manifest kost 7 euro, de verzendkosten zijn 4 euro. Je betaald 11 euro inclusief verzenden.